22 tammikuuta 2012

Vaali-ilta lähestyy!

Näin se tekee, joo-o. Jännät hetket edessä! 
Onhan kaikki kynnelle kykenevät käyneet suorittamassa kansalaisvelvollisuutensa? Hope so! :3
Itsehän kävin äänestämässä jo ennakkoon ihan niinä ekoina ennakkoäänestys -päivinä, ja kuten jo ehkä arvasitte/tiesitte, niin tää raapusti äänestyslipukkeeseen kakkosen. ^^

...Jos jostain Soinista, Väyrysestä taikka Lipposesta tulisi presidentti, niin voin kyllä sanoa että sitten ihan satavarmasti mä muutan Ruots~~, eikä kun Japaniin!
Anteeksi nyt vaan, mutta siinä vaiheessa jos joku noista porsaista jostain syystä pääsisi presidentiksi, niin kuten Ylen Apinatasavallassa todettiin, niin presidentin voisi kyllä korvata kahvinkeittimellä! Niin paljon mua hävettäisi....@____@ 
Porsaita äidin oomme kaikki, oomme kaikki, oomme kaikki.... Röh röh!
Ja oikeastaan myös Niinistö kuuluu tuohon samaan kategoriaan... Oon niin väsyny sen mainoksiin Spotifyssa, telkkarissa ja jokapaikassa! Bongasin Kulmilta jopa sellasen Niinistö Cafén! Voi looooooooool XDDD En vissii ollu menossa sinne kahville.. Eriasia jos ois ollu Café Haavisto... ;D

Homot äänestää homoa joo-o, kuten joku jo tossa mulle ärähtikin. Mutta hei mitä, that's true! ;D Mutta voisi sen vähän kauniimminkin ilmaista... 
Musta Suomi voisi hyvinkin olla maailmalla edelläkävijä ja valita johtoonsa seksuaalivähemmistöön kuuluvan miekkosen. Vähän niinkun Jenkeissä valittiin tummaihoinen prseidentti.. (Huono vertaus, mutta tulipa vaan mieleen......)

Illalla ois luvassa jännät vaalivalvojaiset. Saas nähä miten jaksan pysyä hereillä... ^^''' Mut toivotaan et tulee lupaava ja jännittävä ääntenlasku, jotta jaksaa seurata mielenkiinnolla loppuun asti! 
...Josko oisin nähny enneunta että Haavisto voittaa jo ekalla kierroksella 54% kaikista äänistä... ;DD 
Mutta kyllä mä ainakin uskon että kakkoskierrokselle mennään, ja sitten vasta onkin jännät paikat!

Mutta ei mulla tässä muuta kun että KAKKONEN ON YKKÖNEN! Ei siitä mihinkään pääse. ^^


(Hahahahaha voi luoja mitä tekstiä tästäkin tuli antakaa anteeksi XDDD)

♥: wildrose
xxx


PS: Anteeksi en oo mikään ammattilainen kommentoimaan mitään näistä vaaleista kylläkään, että ihan oman pään mukaan tässä just nytkin kirjoitan, joten älkää ottako itteenne! It's only wildrose's brain-farts..........Anteeksi ja kiitos.

2 kommenttia:

  1. Monien Haaviston kannattajien ongelmana tuntuu olevan, että toisin kuin Haavisto itse, monet heistä hyökkäävät niin aggressiivisesti muita mielipiteitä vastaan. Tämä voi kakkoskierroksella kostautua, kun Soinin, Väyrysen ym. kannattajilla tulee mitta täyteen ja nämä päättävätkin äänestää Niinistöä. Enkä usko Pekan seksuaalisen suuntautumisen olevan syy äänestää Saulia, monet vain todellakin katsovat enemmän meriittejä.

    Itse tosiaan äänestin Pekkaa jo ensimmäisellä kierroksella ja totta kai näin aion tehdä luonnollisesti myös toisella kierroksella. :) Päätökseen vaikutti laaja ulkomaan kokemus, neuvottelutaidot ja samankaltainen arvomaailma, seksuaalinen suuntautuminen sen sijaan oli toissijaista - olisin Haavistoa äänestänyt, vaikka olisikin ollut ihan perus hetero. Itselleni kun homot ja heterot ovat samalla viivalla, mikään suuntautuminen ei ole toista ns. parempi. Vaikka olisihan se tietenkin hienoa, että Suomi saisi ensimmäisen naispresidentin jälkeen ensimmäisen seksuaalivähemmistöä edustavan pressan. Sitä päivää tosiaan odotan, että erilainen seksuaalinen suuntautuminen olisi samanlainen ero kuin esimerkiksi silmien väri, että kenellekään ei tulisi mieleenkään, että olisi olemassa joku "väärä" väri eli tässä tapauksessa suuntautuminen.

    Mielestäni Haaviston yksi parhaista ominaisuuksista ovat hänen neuvottelutaitonsa ja yhteistyökykynsä - hän todellakin haluaa luoda yhteisymmärrystä myös niiden kanssa, joita muut tuntuvan halveksivan. Esimerkiksi hänen kädenojennuksensa Perussuomalaisten töksäyttelijänäkin tunnetulle Teuvo Hakkaraiselle, jota monet Haaviston kannattajat ovat mollanneet. Tämä ele saikin monet Perussuomalaiset äänestämään Haavistoa ja siksi toivonkin, etteivät Pekan kannattajat, monesti kovin loukkaavillakin, kommenteilla niin sanotusti suututa pontentiaalisia äänestäjiä.

    Ja jos se sitten kuitenkin on se Sauli, joka sinne linnaaan valitaaan, niin ei se kuitenkaan mikään henkilökohtainen maailmanloppu ole - tosiaan, presidentinhän voi nykyisin melkeinpä kahvinkeittimellä korvata, kyse on lähinnä edustustehtävistä. Itselleni suurempi huoli on se, että Kokoomus on hallituspuolue, koska siellähän niistä asioista päätetään. Presidentti tehtäväänsä astuessaanhan siirtyy ikään kuin puolueettomaksi. Eduskuntavaalit ovat sitten erikseen.

    Tällaista vain mieleen juolahti, saa nähdä miten käy helmikuussa. :) Otettaisiin nyt vain kaikki mallia Pekasta, eikä ruvettaisi mollaamaan ketään, niin saataisiin sitten Koko Suomen Presidentti. :)

    Terveisin semmoinen satunnainen surffailija

    VastaaPoista
  2. Hupsista, ajatus herpaantui. Siis tottahan se on, että osa tosiaan äänestää Niinistöä vain, koska eivät halua homoa presidenttiä, mutta suurimmalla osalla Niinistön kannattajista on todennäköisesti muita syitä vaikuttamassa päätökseen. Eli tarkoitukseni oli vain sanoa, ettei ketään pidä tuomita mielipiteidensä perusteella. Eläköön siis sananvapaus ja vapaat vaalit! :)

    VastaaPoista