21 syyskuuta 2011

Vinyyliä ja aivopesua

Takautuvasti jos kerron, sain tuossa muutama viikko sitten mun kauan kaipaaman Carlights-vinyylin by Jann Wilde, enkä toki ole saanut sitä kuunella, kun tunnetusti en omista vielä vinyylisoitinta. Mutta tänään, tänään VIHDOIN sain kuulla sen ihanuuden!
Menin täten hyvän ystäväni P:n luokse, kuka taasen omistaa vinyylisoittimen.
Niinpä me kuuntelimme levyn, ja voi sitä iloa! ^^ Pitkän odotuksen jälkeen levy kuulostikin vallan mainiolta, uudelta ja raikkaalta, vaikka kappaleet tokiolikin tuttuja Wilden edelliseltä levyltä.
Ja onhan se hienoa kuunnella levyä joka on suorastaan keräilykappale, sitä kun on painettu vain 30 kappaletta, minulla on kappale numero 23.
Kyllä se on ihan oma lajinsa ja hienompaa kuunnella levyä vinyylinä mitä cd:nä! Oivoivoi, kyllä kannatti.
Ja levy olisi ilmeisesti tahtonut jäädä P:n soittimeen ikuisiksi ajoiksi, se kun ei meinannut lähteä irti koko soittimesta!
Jann Wilde - Carlights EP 23/30






Ja noilla tuntuu olevan vissi suunnitelma, ''Maria irti Gacktosta''-opetaatio, näin sain taas kuulla. Täten yrittävät ''vieroitushoitoa'' with An Cafe & Sophia! Joo ei kiitos, jos minulta kysytään. :__D Voin kertoo että ei oikein napannut.
Onhan se nyt aika suloinen idea, mutta, what's the big deal?! Miksen minä saa kuunnella Gacktia vaikka se näistä muista onkin ällö? Proud to be a Dear, ja sillee.
Kiitos ystävät rakkaat jalosta yrityksestänne, mutta I'm fine with this. ^^ Ootte höpöjä. ♥
Parasta läppää siten ikuisuuden :-D





Ja löysinpä kassini pohjalta jokunen aika sitten Emotionin alesta ostamani Mavalan vaaleansinisen kynsilakan. Lakan valinta yllätti itsenikin, tarjolla olisi ollut pinkkiä ja oranssia, mutta valitsin sinisen. Miksikö? En todellakaan tiedä! Sininen ei oo ikinä kuulunut suosikkiväreihini, mutta tulipa ostettua.
Juuri senkun lakkasin tällä uudella lakalla kynnet, ja oli yllättävän hyvä väri! Yksi kerros riitti saamaan mukavan peittävän lopputuloksen. Olen tyytyväinen. :3



Kaikenkaikkiaan tänään oli ihan hieno päivä. ^^ Tämmösiä lisää!

Nyt wildrose kiittää, kuittaa, kumartaa ja poistuu takavasemmalle!

♥: wildrose 
xxx

PS: Jann Wilden hengessä vielä lisättäköön The Saturnettesin uusin sinkku ja video, Just A Song
Olkaa hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti